Er du klar for en ” Varig endring ”

I høsten 2018 startet PT Service som holder til i Stavanger programmet «varig livsendring», et opplegg for de som ville gå ned i vekt. Med et mål om å lære seg verktøyet og få det til på en måte som holdt etter at «dietten» var over.

Vi har et sterkt team som samarbeider på alle plan. Både faglig og sosialt.

Vårt team har en faglig høy utdanning i ernæring,psykologi, trening og næringsmidler. Dette sammen med egne og tidligere kunders erfaringer har gitt oss i PT service muligheten å hjelpe mange mennesker med å få et nytt og bedre liv. Les mer om noen av tidligere kunder her:

https://www.ptservice.no/kunde-resultater/

 

«Varig livsendring» konseptet er bygget opp på en enkel måte. Det baserer seg på ukentlig til daglig oppfølging samt at du alltid har tilgang til din coach for eventuelle spørsmål som popper opp underveis. Du bygger en tett relasjon med din coach som baserer seg på tillit og ærlighet. En trygg støttespiller i en turbulent hverdag. Fokuset ligger på å skape en forståelse for mat og hva din kropp trenger samt etablere en sunnere livsstil som du trives med. 

Vi tar jobben vår veldig seriøst. Men du skal ikke se bort ifra at det blir også blir en del latter og morro!

Å skape en varig endring tar tid og vi lever ikke i en isolert luftboble. Derfor  jobber vi med å skape en fleksibel diett rundt personlighet, preferanser og familiesituasjon. Ved siden av det legger vi stor vekt på kunnskapsformidling. Når man forstår hvordan vektnedgang og vektoppgang fungerer kan en selv være med og jobbe aktivt for å få de resultatene en ønsker samt gjøre noe med det som holder en tilbake. 

Med økt forståelse får en eierskap til prosessen istedenfor å følge en vilkårlig plan. Målet er altså å gi verktøyene og kunnskapen for å kunne stå på egne ben. Slik at verken en julemiddag eller en ferie på Mallorca skal «ødelegge» for noe som helst. Livets skjer og livets skal nytes. Det er verken behov for å følge en streng kostplan, unngå karbohydrater eller enorme treningsmetoder. Det handler bare om å nyte med måte og ta gode valg underveis. Gjør man det vil man ikke ende på «luksusfellen». 

Det er ingenting du MÅ eller ikke får lov til å spise. Vi skreddersyr et opplegg hvor du spiser det du liker og sol holder deg mett!

Korte perioder med Ekstrem Trening eller dietter er ikke den optimale veien for vektnedgang. For en varig endring må vi endre atferden vår. Mange har fått det for seg at en må trene eller gå på en diett for å gå ned i vekt, dette stemmer ikke. Likevel velger Folk flest å begynne nettopp med å kutte ut karbohydrater eller trene 6 ganger i uken. På kort sikt går det fint, men det er gjerne ikke den beste tingen for å bygge en god vane. Dermed faller man fort av.  Å være i aktivitet er utrolig viktig for veldig veldig mye, men til syvende og sist styres vektnedgang styres hovedsakelig via matinntaket. Det høres kanskje ut som kontroversielle uttalelser, men sannheten er at en fint kan gå ned i vekt uten å melde seg inn i et treningssenter. Det en trenger for å gå ned i vekt er kontroll på inntaket av næring. Dietter og kostplaner kan også ha sin plass. Men Det hjelper ikke å kun spise suppe og knekkebrød for en liten periode for å så falle tilbake til gamle mønster. Uansett hvordan du vrir og vender på det så vil ting ta tid. Dersom hverdagen din er en kamp vil du ikke holde ut lenge. Det eneste en klarer å opprettholde over tid er noe man trives med. En ferdig diettplan er altså sjeldent ideelt for å lykkes. Men det er lettvint. Det å sette seg inn i hva mat inneholder er noe de aller fleste ikke har lyst til å gjøre på egenhånd, derfor trenger de hjelp. En person som står der når ting blir vanskelig og svarer på spørsmål i et hektiske liv.  Det er derfor våre coacher skreddersydd et kosthold for deg som du ikke må «kjempe» for å følge. 

Når vektnedgangen ikke står og faller på trening er det ikke så farlig om styrkerommet forblir tomt en dag.

«Varig endring» har vist seg å være en god måte å bygge relasjoner som hjelper på og samtlige av de som har startet denne veien har gått ned i vekt. Om en ønsker varig vektnedgang er en nødt til å ta tak i kostholdet sitt, dette kan være en vanskelig oppgave når en ikke vet hvor en skal begynne. Vi vet råd!

Via vår online oppfølging kan vi hjelpe deg uansett hvor i verden du er.

Ta kontakt med oss på post@ptservice.no for å vite mer!

 

ps! Er du usikker på om vår filosofi og arbeidsmetode er noe for deg? Da anbefaler vi deg å gi husets podcast en lytt; Trening og livsstilpodcasten finner du på Spotify, iTunes og på alle andre podcast apper.

Har du sjekket ut podcasten vår?