2501A12F-CA26-4FE9-A71C-D6EC01D46CE6

Sindres 13 måneders reise fra over 140kg til 85 kg

I denne artikkelen skal du bli kjent Sindre. En av klientene til Moritz Michaelis.

Sindre er en gutt pa  24 år som studerer cybersikkerhet ved UiA. Han har alltid likt å trene, men har slitt med vekten siden barndomsalderen.  Sindre hadde vært gjennom en del Yo-Yo dietter Før han tok kontakt med PT-service. Noen av dem førte til vekttap på over 30kg, men slutt resultatet ble alltid det samme; tilbakefall til gammel vekt, pluss litt ekstra.

Når Sindre røk korsbåndet for 2. gang i en alder på kun 23 år bestemte han seg for at det måtte en endring til. Han kunne ikke fortsette pa  samme sti om han skulle bli funksjonell i hverdagen og det han føler er fornøyd med sin egen kropp.

Her er Sindre sine tanker angående trening, ernæring og mentalitet:

«Jeg tok kontakt med pt service etter å ha fulgt de en liten stund. Jeg trengte noen som hjalp med å holde meg ansvarlig. De hadde postet mye bra på sosiale medier og jeg ble overbevist at de kunne sakene sine med «evidence based» poster. 

13 måneder gikk med et rimelige kaloriunderskudd. 57 kilo føyk av uten at jeg tenkte på det. Dårlige vaner ble byttet med gode og til slutt hadde en gode rutiner på plass som holdt hele veien til mål. Selv om jeg leste meg opp og lærte mye før, under og etter vektreduksjonen. Selv med kunnskapen som jeg tilegnet ved egen studie, så er det hjelpen å bli bevisstgjort på det selv. Derfor alle toppidrettsutøvere har trenere.

Nå fortsetter ferden med PT for å stabilisere det mentale for resten av livet. De har vært og er ennå til utrolig stor hjelp og er en stor støttestein i denne ferden av livet mitt. 

Ikke vær redd. Dette handler om livsstilsendring for det bedre. Det er ingen magisk vei, men PTservice kan guide deg til den mest optimale for deg. 

Consistency is the key!»

  • Sindre

Vil du høre mer fra Sindre?

Sjekk ut denne podcast episoden der Moritz tar ett dypdykk i reisen til Sindre.

Her går dem gjennom oppveksten til Sindre og hvordan han har kommet til dette punktet. Hvilke faktorer har vært til grunn for alt som har skjedd? Hvor finner han motivasjon til å trene? Hvordan klarer han å holde seg til “dietten”? Hvordan opplevde han hele prosessen? Vi får et innblikk i hele prosessen fra 140kg til 85kg og hvordan det mentale spiller inn i hele opplegget. Kanskje det er noe du kan ta i bruk i din egen prosess?

Har du spørsmål til Sindre; https://www.instagram.com/kaluka96/

Ønsker du å komme i kontakt med oss for å starte din reise?
Ta kontakt på:

post@ptservice.no