Ønsker du personlig oppfølging over nett?

Spesielt nå i disse usikre tidene er det viktig å ha tilgang på en lettvint og fleksibel løsning som kan gjøres hjemme i egen stue. Selv med kroppslige begrensninger og oppfølging som passer deg. Vi i Pt Service Stavanger har som hovedmål å hjelpe deg å skreddersy løsninger for deg og dine behov.

I tillegg til å ha et fysisk senter i Stavanger, tilbyr vi også online coaching.

Vi har forskjellige pakker fra kun individualisert treningsprogram til total 24/7 oppfølging av kosthold og trening.

Vårt team består av erfarne coacher som har erfaring med å trene mennesker uten erfaring til mennesker på internasjonalt nivå i sin idrett.

Loyd georg Færøvik er regionstrener i styrkeløft og trener flere på nasjonalt og internasjonalt nivå med medaljer, han er også muskelterapaut og har over ti års erfaring med rehabiliteringstrening.

Ruben Wallentinsen fysisk trener for landslagsutøverere i MMA og thai boksing.

Patrick Korendijk har et brei kompetanse innenfor fysisk og mental trening, fra mosjonist til toppidrett.

Dawid Bredow er fysioterapeut og utrolig flink når det kommer til å forme kroppen, bygge muskler og rehabilitere skader.

Moritz Michaelis er spesialist innen kroppsvektstrening, kosthold og mental helse. Spesielt med tanke på å forme kroppen for trent fysikk.
Han har konkurrert på internasjonalt nivå inne klatring og buldring og driver for tiden med styrketrening, kampsport og bodybuilding.

«Moritz er en superdyktig trener og coach som brenner for jobben sin. Han motiverer og følger opp kundene sine med stort engasjement, gir gode råd om trening og kosthold, og sørger for å pushe deg akkurat så mye at du klarer litt mer hver gang. For meg har det vært avgjørende for å få på plass en treningsrutine som gir resultater og passer inn i en travel hverdag. Strålende fornøyd 🤩»

Moritz Michaelis har hovedansvaret for PT Service sin online avdeling. Vi bruker hverandres fagfelt og erfaring for å styrke vår posisjon som det beste valget for deg som ønsker personlig oppfølging via online coaching.

Vil du vite mer om hvordan vi jobber ? —
Gi podcasten til PT service en litt lytt:

( Trening og livsstil podcasten ) —

Ta gjerne kontakt for en helt uforpliktende!