Møt vår PT – Moritz Michaelis

Kunne du trengt hjelp til å navigere deg gjennom trenddietter, kostilskudd bransjen, media og broscience jungelen?

Det er ikke rart man kan bli forvirret når det er så mye rart der ute, spesielt uten en del kunnskap rundt kosthold og trening er det ekstremt vanskelig å få en god oversikt!

Hos meg kan du få full veiledning med daglig hjelp, Lange meningsfylte samtaler der vi snakker om alt fra trening og kosthold til mental helse og velvære , treningsprogram som kan tilpasses daglig , kostholdsveiledning, utallige oppskrifter med næringsinnhold osv.Jeg elsker og lever for jobben min som performance Coach hos ptservice I Stavanger! Jeg har merket at desto mer man investerer av energi desto lykkeligere blir man og desto mer får man igjen for jobben.

Jeg elsker nye utfordringer og det beste jeg vet er å så at noen opplever fremgang og får en bedre hverdag!

Jeg jobber med alt fra crossfit utøvere og handball spillere til ekstremt overvektige, så det er absolutt ingen som ikke er velkommen!

Jeg gikk på NTG klatring og satset på konkurransen klatring ( noen nordiske mesterskap) tidligere. Så jeg har mye erfaring med kroppsvekt trening og «funksjonell trening». I det siste har jeg startet mer og mer med kroppsbygging.Jeg har også hatt en del skader opp gjennom tiden så jeg har mye kunnskap rundt rehabilitering og alternative treningsmetoder.

Jeg har spesielt mye kunnskap om spiseforstyrrelser og psyke da jeg slet med anoreksi i barndommen og måtte lære veldig mye om mental trening, viljestyrke og kosthold.

Jeg vil hjelpe mest mulig mennesker å få et bedre liv, siden jeg selv har slitt så enormt mye med mat og kosthold og nøyaktig vet hvor vanskelig det er og hvor viktig det er for å kunne fungere bra i hverdagen og trives med seg selv.

En annen ting er at jeg legger mye vekt på den mentale helsen, gjenkjenner tankemønster og hjelper med å bryte ned negativte tanker og bygge på »self care»

In short:

Mye mentaltrening, stressmestring, samtidig som individuelt tilpassede treningsprogram som er rettet mot dine mål og kostholdsveiledning som ( og matplaner og oppskrifter dersom dette er ønskelig ) gjør at du kan prestere optimalt.

Og sist men ikke minst fokus på å trives med prosessen.

Take ownership of your life and be the best version of yourself! Do not just strive for the bare minimum, aim for the top!

#beawesome

Med vennlig hilsen Michaelis fra PT Service.

Moritz@ptservice.no